Organisatiegegevens

Privacy: We noteren de naam van de verantwoordelijke en zijn eventuele contactgegevens.
Deze gegevens dienen om de verantwoordelijke van de deelnemende organisatie voor de Week van de Thuislozenzorg te kunnen contacteren in functie van de bezoeken. Zo kunnen we hem of haar de deelnemerslijsten doorsturen of op de hoogte brengen van eventuele afzeggingen, Deze gegevens worden bijgehouden tot de volgende editie van de Week van de Thuislozenzorg zodat we de deelnemende organisaties van de vorige editie kunnen uitnodigen om opnieuw deel te nemen.
De deelnemende organisatie ontvangt van de organisatie van de Week van de Thuislozenzorg de lijsten van de bezoekers met hun naam en contactgegevens die hun organisatie komen bezoeken. Door zich in te schrijven zal jullie organisatie en zijn medewerkers zich houden aan de privacy policy van de Week van de Thuislozenzorg (www.weekthuislozenzorg.be/privacy.php). Zo zullen jullie onder meer de persoonsgegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk is en intussen deze gegevens in een veilige omgeving (computer met login en antivirus) bewaren.Hulp bij vertaling nodig janeen

ja
neeKeuze momenten

Om u aan te passen aan de coronamaatregelen, kunt u ervoor kiezen om tijdens de 4 dagen van de week één of twee bezoekmomenten aan te bieden. Geef ook een reservetijdvak aan, waar u ook beschikbaar zou zijn mochten teveel diensten dezelfde momenten kiezen.


Uw keuzes zijn al opgenomen in de tabel hieronder.

0